Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Stat, kommun & myndighet

Kontrollera en stor fordonspark med små medel

Som kommun eller myndighet är det inte ovanligt att fordonsflottan är spridd över olika platser. Det gör det ofta svårt att få kontroll över av- eller påställda bilar, vilka som är belagda med körförbud eller är dags att besiktigas. Med en tydligare överblick ser vi till att hålla kostnaderna för era fordon nere, samtidigt som vi också erbjuder stöd kring miljödata och körjournaler för att nå uppsatta hållbarhetsmål.

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är för att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Vår driftsäkerhet ligger på

> 12 %
För oss är driftsäkerhet väldigt viktigt, och våra kunder ska känna sig trygga i att vi alltid är att räkna med.

Vi har integrerat våra system med fler än

402 tjänster & partners
Tack vare att vi är integrerade med merparten av partners blir du inte låst med en leverantör utan kan välja dina partners.

Vi vet hur många av bilarna som registreras i Sverige som är elbilar

12 %
Om du vet hur det ser ut i din kommun har du underlag för att ta viktiga beslut.

Våra tjänster anpassade efter din verksamhets utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Drömläge – Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta.

2

Avtal och tillstånd – Vi hjälper dig med att söka de tillstånd och fylla i de avtal du behöver.

3

Utbildning – När allt är klart att köra igång utbildar vi er i de tjänster ni behöver uppstart i, tills ni känner er säkra. Men vi finns här för support och repetition hela tiden.

Rätt och relevant data

Här får du möjlighet att få ökad kontroll, bättre insikter och fler affärer med den data vi levererar till dig.

Kompletta och skräddarsydda lösningar

Hos oss får du tillgång till mängder av fordonsinformation och direktåtkomst till fordonsregistertjänster från Transportstyrelsen. Förutom det har vi utvecklat verktyg som förenklar och kvalitetssäkrar ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder skräddarsydda integrationer och har samarbeten med de flesta aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringar, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.