Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Försäkringsbolag

Få fler att teckna rätt försäkringar

Försäkringsbolag vill försäkra rätt fordon, och styra bort oönskade fordon. Vi hjälper till att sortera ut fordonen och hjälper er att göra era produkter tillgängliga för tusentals handlare.

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är för att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Vi samarbetar med

1 försäkringsbolag
Vi levererar den data som behövs för att du ska få den uppföljning du behöver.

Vi vet hur många fordonsförsäkringar som löper ut varje månad

536346
Vi hjälper dig att hitta försäkringstagarna så att de blir dina kunder.

Vi hanterar

291 försäkringstyper
Säkerställ att rätt produkt tecknas på rätt kund. Vi har flexibla lösningar som passar din produktportfölj och dina kunder.

Våra tjänster anpassade efter din verksamhets utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Drömläge – Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta.

2

Avtal och tillstånd – Vi hjälper dig med att söka de tillstånd och fylla i de avtal du behöver.

3

Utbildning – När allt är klart att köra igång utbildar vi er i de tjänster ni behöver uppstart i, tills ni känner er säkra. Men vi finns här för support och repetition hela tiden.

Rätt och relevant data

Vi hjälper dig till ökad kontroll, bättre insikter och fler affärer med den data vi levererar till dig.

Kompletta och skräddarsydda lösningar

Hos oss får du tillgång till mängder av fordonsinformation. Förutom det har vi utvecklat verktyg som förenklar och kvalitetssäkrar ditt dagliga arbete, samt utvecklat funktioner för statistik och uppföljning av din försäljning.

Vi kan även erbjuda skräddarsydda integrationer och har samarbeten med de flesta aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS) och CRM-system.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.